Εκρηκτική Λίβερπουλ πήρε τη νίκη με 4-3 επί της Μάντσεστερ Σίτι

Απίστευτη ματσάρα με πολλά γκολ και ευκαιρίες έγινε στο Anfield την Κυριακή με τη Λίβερπουλ να επικρατεί με 4-3 επί της πρώτης στη βαθμολογία Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προηγήθηκε με 4-1, ωστόσο η Σίτι δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και μείωσε σε 4-3, με το παιχνίδι να μετατρέπεται σε θρίλερ. Η Λίβερπουλ έτσι πέρασε στη δεύτερη θέση μαζί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ έσπασε το αήττητο σερί της Σίτι.

Οι “κόκκινοι” μπήκαν πολύ δυνατά και σημείωσαν γκολ μόλις στο 9΄ με τον Τσάμπερλειν, που με φοβερό δυνατό και διαγώνιο συρτό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό, αλλά κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Σανέ στο 41΄, ο οποίος μετά από τρίπλα του μέσα στην περιοχή σούταρε δυνατά με το αριστερό και βρήκε δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν από τα πιο συναρπαστικά που έχουμε δει σε αγώνα ποδοσφαίρου. Μέσα σε 10 λεπτά η Λίβερπουλ κατάφερε να πετύχει τρία γκολ! Το σόου άρχισε στο 59΄, όταν  ο Φιρμίνο μετά από κάθετη πάσα πλάσαρε με άψογο σκάψιμο της μπάλας και νίκησε τον Έντερσον κάνοντας το 2-1. Το 3-1 ήρθε μόλις τρία λεπτά αργότερα στο 62΄ με εξαιρετική βολίδα του Μανέ που βρήκε τη δεξιά πάνω γωνία της αντίπαλης εστίας. Στο 68΄ έγινε το 4-1 μετά από λάθος του Έντερσον, όταν ο Σαλάχ τον κρέμασε εντυπωσιακά σουτάροντας από τα 40 μέτρα.

 

Η Σίτι όμως δεν το έβαλε κάτω παρά τη βροχή από γκολ που δέχτηκε και πέτυχε το 4-2 με σουτ του Μπερνάντο Σίλβα στο 84΄ που βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή. To 4-3 σημείωσε ο Γκουντογκάν στο 91΄ με ιδανικό κοντρόλ και σουτ, ενώ λίγο έλειψε να γίνει και το 4-4 στις καθυστερήσεις στο 94΄, όταν η μπάλα πέρασε ξυστά έξω από το τέρμα ύστερα από κεφαλιά του Αγουέρο.

 

Συνθέσεις:

Λίβερπουλ : Κάριους, Γκόμες, Μάτιπ, Λόβρεν, Ρόμπερτσον, Τσάμπερλαϊν, Τσαν (Μίλνερ 79′), Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ (Λαλάνα 88΄), Φιρμίνο, Μανέ (Κλαβάν 94′)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ντέλφ (Ντανίλο 31′) , Οταμέντι, Στόουνς, Γουόλκερ, Γκουντογκάν, Φερναντίνιο, Ντε Μπρούιν, Σανέ, Στέρλινγκ (Μπερνάρντο Σίλβα 71′), Αγουέρο